IMPLICAREA PARINTILOR

RELATIA EDUCATOR- PARINTE
20 august 2020

Alphabet Kindergarten considera ca o bună colaborare între grădiniţă şi familie se realizează întotdeauna pentru interesul copilului şi ajunge să constituie în jurul acestuia o comunitate educativă constantă şi coerentă. Comunitatea educativă este un mediu de sprijin pentru educatori şi un mediu asigurator pentru copil, ea permite dezvoltarea personală a tuturor membrilor ei (adulţi şi copii).

  • manifestând înţelegere şi deschidere faţă de comportamentele tuturor copiilor şi faţă de evenimentele inerente ale colectivităţii (copiii se îmbrâncesc, se ceartă, învaţă şi lucruri mai puţin plăcute unii de la alţii – ceea ce nu este un motiv de intervenţie publică a părintelui);
  • având deschidere faţă de comunitatea părinţilor şi stabilind relaţii de colaborare cu ceilalţi părinţi.

CONTROL MEDICAL ZILNIC ASIGURAT DE PERSONAL SPECIALIZAT IN PEDIATRIE

Triajul medical al copiilor este asigurat in fiecare dimineata si este recomandata izolarea de colectivitate a celor care reprezinta pe moment un pericol pentru starea de sanatate a celorlati. In cazul in care, in urma controlului medical zilnic la intrarea in gradinita, sunt constatate semne de boala, parintele este obligat sa ia copilul acasa.

Parintele trebuie sa comunice orice schimbare intervenita in starea de sanatate a copilului atunci cand acesta nu este la gradinita, pentru a acorda o atentie suplimentara asupra starii generale de sanatate a copilului in momentul revenirii acestuia la gradinita.

In cazul in care copilul are o boala contagioasa, chiar daca nu este adus la gradinita, parintele trebuie sa anunte conducerea gradinitei.

LUCRURI NECESARE PENTRU GHIOZDANELUL COPILULUI

– pampers daca mai foloseste;
– hainute de schimb / pijama;
– incaltaminte usoara de interior ( de preferat cu talpa antiderapanta);
– sticluta / biberonul preferat pentru apa;
– daca se doreste utilizarea unui anumit tip de crema pentru iritatii;

 

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button