RECENZII

PRIMA ZI DE GRADINITA
20 august 2020

Parintii Gradinitei Alphabet Kindergaten apreciaza cu intensitate eforturile cadrelor noastre didactice in ceea ce priveste implicarea acestora in procesul de dezvoltare, instruire a prescolarilor ce ne patrund in unitate.

„Recomand cu drag! Baiatul nostru se duce fericit si se intoarce la fel de fericit de la gradi. La o varsta asa frageda, pt mine conteaza foarte mult increderea in sine pe care o capata intr-un alt mediu decat cel cu mami si tati. Un mare plus si pentru predarea bilingva!”

– Alain Valeriu Marin

 

„Recomand din toată inima acest loc magic!!!! Ca orice părinte, la primul copil, am căutat disperați o grădiniță perfectă pentru copilul nostru. Grădinița Alphabet Kindergarten este lozul câștigător. De peste doi ani, în care băiețelul nostru frecventează grădinița, am constatat cum evoluează, cognitiv și emoțional, cum devine mai încrezător și chiar poliglot :).
Au contribuit, cu siguranță, activitățile desfășurate la clasă, serbările minunate, joaca si jocurile copilăriei, locația si dotările grădiniței, atenția și pregătirea personalului. Recomand din toată inima aceasta grădiniță, oricărui părinte pentru care sunt importante, dincolo de orice, siguranța, personalitatea și echilibrul emoțional al copilului său.”

-Matei Oana-mamica lui Tudor

„Multumesc Alphabet Kindergarden pentru implicare, seriozitate si devotament. Copilul nostru , a fost inainte de aceasta gradinita, la cele mai scumpe scoli si nu am fost multumiti! Aici am observat progresul pe care l-a avut ! Suntem pe deplin multumiti! Multumesc Alphabet Kindergarden!!!!”
-Ratiu Alina Cristina

„The best team !!! My Child LOVE it ! ❤️❤️❤️❤️❤️”
-Ludmila Grimm

„O gradinita minunata, cu personal profesionist si implicat. Baiatul meu le iubeste pe Miss Andreea, Miss Cristina si Miss Cornelia. E vesel cand merge la gradinita, vesel la plecare, face activitati, invata lucruri noi si cel mai important, se simte iubit acolo.
Ma bucur ca am gasit aceasta gradinita.”
-Cristina Marin

„Mai mult decât o simpla grădinița, o căsuța cu povesti pentru prinți și prințese❤️❤️ Nota 10!”
-Aurora Roxana Cîrstea

„Personal pregatit, activități variate, implicare, pasiune si devotament! Accentul este centrat pe elev si pe nevoile lui, iar implicarea cadrelor didactice face ca procesul educational sa fie unul desăvârșit!”
-Andreea Croitoru

„La Alphabet te simti ca intr-o familie, unde iubirea, grija, atentia este indreptata catre copil! Un loc in care copiiise simt ca acasa! Vin de placere si greu ii mai iei de acolo! Apreciem comunicare cu parintii. Multumim Alphabet !!!”
– Alin Ratiu

„”Daca un copil traieste intr-un spirit de acceptare si prietenie, el învață sa găsească iubirea pretutindeni”.
Un loc minunat, cu oameni calzi, unde profesionalismul și dragostea pentru copii se împletesc perfect. Recomand cu drag ! ❤”
-Adriana Balcanu

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button