Logopedie

Copilul tau are deja 2 ani si nu vorbeste sau nu leaga propozitii?
Copilul tau pronunta incorect anumite sunete?
Copilul tau are peste 4 ani si combina cuvinte din 2 limbi in aceeasi propozitie?

Te asteptam la o evaluare logopedica si mai apoi, in cazul in care este necesar, la sedinte de logopedie logopedice pline de voie buna si zambete.

Logopedia este un proces care presupune stimularea apariției și dezvoltării limbajului (vorbit, scris, citit), identificarea și recuperarea dificultăților de pronunție sau a tulburărilor de vorbire. Inițial va fi evaluat nivelul de dezvoltare a limbajului copilului tău, iar în urma acesteia vor fi stabilite strategii de lucru în funcție de nevoile copilului.

Sedintele de logopedie o sa conțină exercitii si jocuri variate, atractive, care ajuta la stimularea comunicarii expresive, la corectarea pronuntiei si a tulburarilor de voce, ritm si fluenta.
In cadrul acestor întâlniri se lucreaza și pentru formarea structurilor perceptive- motrice de orientare temporala, spatiala, forme, marimi si culori, precum si pe dezvoltarea structurii gramaticale si corectarea scris- cititului.
Prin dezvoltarea capacitatii de comunicare, copilul capata incredere in sine si in fortele proprii, ceea ce duce la reducerea nivelului agresivitatii si inlaturarea insuccesului școlar.

Programul :

Categoria de varsta 2-3 ani (25-30 min ) interval orar 09:00-10:00
Categoria de varsta 4-6 ani ( 40-45 min) interval orar 13:00-14:00 si 15:00-18:00

Pentru mai multe detalii si costuri va rugam sa ne contactati la adresa de email admissions@alphabetkindergarten.ro sau tel 0721.752.843

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button