Despre noi

Alphabet Kindergarten reprezinta un proiect ambitios, axat pe dezvoltarea inteligentei emotionale si creativitatii copiilor, primul de acest gen din Romania, atent gandit, analizat si structurat, aflat intr-o continua dezvoltare, care s-a nascut din dorinta de a vedea zambete pe chipurile tuturor copiilor si implicit, parintilor.


Constienti de importanta gradinitei in dezvoltarea fiecarui copil, ne dorim ca micutii nostri Alphabeti sa aiba parte de o copilarie fericita, punand astfel bazele unei educatii solide, sa insuflam individualitate, sa-i ajutam sa isi dezvolte liber personalitatea, sa acumuleze cunostinte, sa aiba posibilitatea de a face propriile alegeri, de a-si dezvolta veleitatile si creativitatea intr-un mediu educational sigur, deschis si transparent.

Activitatea cadrelor noastre didactice are ca scop precis contributia la dezvoltarea creaţiei artistice a copiilor prin provocarea aptitudinilor creatoare, exerciţii de iniţiere în tehnica creaţiei şi lărgirea orizontului de cunoaştere.

Stă în puterea noastră să canalizăm, să dezvoltăm acest potenţial creativ astfel încât el să fie fructificat în folosul copiilor, al oamenilor şi al societăţii. În ultimele decenii, creativitatea a devenit una dintre problemele de bază ale psihologiei, în mare parte datorită societăţii contemporane, care se caracterizează prin schimbări radicale în conduită, la locul de muncă sau în familie, în educaţie, ştiinţă, tehnologie şi aproape în orice aspect al vieţii noastre.

Locatie

Alphabet Kindergarten isi desfasoara activitatea intr-o locatie generoasa, situata in Pipera pe Soseaua Erou Iancu Nicolae nr.36 si beneficiaza de dotari moderne, propice unui mediu educativ de succes , pentru ca fiecare zi din viata copiilor dumneavoastra sa fie un motiv de bucurie.
Grupele sunt formate din maxim 15 copii.

  • Grupa Baby 12 luni – 2 ani
  • Grupa Mini 2 – 3 ani
  • Grupa Mica : 3 – 4 ani
  • Grupa Mijlocie :4 – 5 ani
  • Grupa Mare : 5 – 6 ani

0721 752 843 - Cornelia Slim pentru romana & engleza

0733 796 999 - Georges Slim for English, French & Arabic

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button