Echipa noastra

La Alphabet Kindergarten veti descoperi o echipa tanara, dinamica, afectuoasa, aflata intr-o continua dezvoltare si perfectionare, care le va oferi responsabilitati copiilor, independenta si libertatea de a face alegeri.

Cadrele noastre didactice sunt absolvente ale Liceului Pedagogic avand dubla specializare invatator-educator, Facultatii de Psihopedagogie- Profesori in invatamantul primar si prescolar, Facultatii de Limbi şi Literaturi Străine Engleza-Franceza.

In ajutorul Cadrelor didactice se afla in permanenta Asistentele acestora, fiecare grupa are propria educatoare si asistenta, absolvente de Sociologie si Psihologie. Punem mare accent pe studiile, seriozitatea, nivelul de dezvoltare al performantelor, empatia, ambitia, determinarea, deschiderea, volubilitatea si jovialitatea fiecarui membru al echipei noastre.

Cadrele noastre didactice vorbesc fluent Limba Engleza, un aspect extrem de important in activizarea vocabularului copiilor pe tot parcursul zilei. Alphabetii nostri au nationalitati diferite, asadar vorbitul in Limba Engleza este impetuos necesar. Copiii beneficieaza de asistenta medicala efectuata de catre un cadru medical pediatru, in fiecare zi.

0721 752 843 - Cornelia Slim pentru romana & engleza

0733 796 999 - Georges Slim for English, French & Arabic

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button