Varsta 12luni-3 ani

CURRICULUM

VARSTA 12 luni -3 ani

 

Noi înțelegem că primii ani de viata reprezinta un moment esential pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră . Oferim fiecarui copil afectiune,un mediu cald si sigur . Acest lucru încurajează copiii să se dezvolte fizic, cognitiv, social și emoțional.

Pentru ca fiecare copil are o rutină unică de a manca, de a dormi, și de a se juca, parintii si educatoarele stabilesc un plan personalizat care este actualizat în permanență pentru a satisface nevoile individuale. Creșterea și etapele de dezvoltare sunt partajate cu părinții și înregistrate pe o bază de zi cu zi. Camerele sunt pline de cărți, jocuri educative și jucării pentru a incuraja descoperirea . Explorările de textura, culoare, model, dimensiune, formă, miros, sunet, și gust sunt toate încurajate. Miscarea,muzica- cantecelele , cărțile, papusile, jucariile de plus, cuburile sunt integrate in activitatile educative de zi cu zi.

Fiecare copil are pat propriu, oferind astfel un sentiment de familiaritate si confort. Educatoarele folosesc un vocabular bogat si modele de competențe lingvistice sociale, cum ar fi „te rog”, „mulțumesc”, și „pofta buna „, astfel copiii să se familiarizeze cu limbajul și sunetele.

Modalitatea esentiala prin care se realizeaza invatarea este jocul. Pentru copii nu exista diferenta intre joc si invatare. Ei invata prin imitare, explorare si experiente. Gama de jocuri este foarte larga : jocuri de constructie, de manipulare, localizare, coordonare oculo-motorie, anticipare, de exersare a abilitatii de a interactiona cu adultii si copii de toate varstele.

Miscarea, exercitiile fizice , aerul curat sunt esentiale pentru sănătatea şi dezvoltarea fiecărui copil.

 

 

 

 

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button