Gradinita Alphabet Kindergarten – Autorizata prin O.M.E.C. nr.5408/31.08.2020

Alphabet Kindergarten este o contributie destinata educarii copiilor prescolari si se mândrește cu furnizarea serviciilor de educație preșcolară de înaltă calitate într-un mediu cald, creativ si educativ. Noi înțelegem că alegerea unei institutii de invatamant potrivita nevoilor copiilor dumneavoastra este o decizie importantă și ne străduim pentru a satisface așteptările fiecarei familii.

Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten are rolul de a stimula creativitatea elevilor şi capacitatea acestora de a folosi informaţii din mediul înconjurător pentru a ajunge, pe o cale proprie la un model explicativ al realităţii şi la un nivel de dezvoltare personală care să exprime atitudinea faţă de valorile ştiinţei, ale şcolii şi ale societăţii. Atat programul educativ, cat si activitatile noastre sunt atent cercetate, gandite si alese, pentru a intampina fiecare zi cu imaginație , inovație și multa pofta de distracție, ajutand copiii să învețe confortabil și cu încredere.

Curriculum-ul nostru include o varietate de activități interesante și inspirate pentru a stimula creativitatea, dezvoltarea timpurie a inteligentei, punand accent pe jocurile creative. Noi încurajăm dragostea de învățare prin jocuri educative și spiritul de lucru in echipa. Copiii se distreaza invatand, iar noi ne asiguram ca cei mici obtin cele mai bune rezultate din experientele lor zilnice.

0721 752 843 - Cornelia Slim pentru romana & engleza

0733 796 999 - Georges Slim for English, French & Arabic

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button